2012. okt. 11.

Kell egy JÓ REGGEL? Most megnyerheted a Pataki Tilestől...

Ha elolvastad már az októberi Lakáskultúrában megjelent Vizitkártya cikket a Pataki Tiles csempék készítőjéről, gyere velünk játszani egy csodaszép, 18 darabból álló "Jó reggelt" feliratos csempe-kollekcióért, mely falon, asztallapon, tálcán és bármely felületen jól mutat díszburkolatként.
Tennivalóid:
- csatlakozz a Vizitkártya és a Pataki Tiles oldalakhoz és nézz körül a képeik, munkáik közt. Ismertesd meg az oldalakat barátaiddal is.
-jelezd tetszésedet a vizitkártya oldalán az alábbi a képmontázsra, melyen magát a nyereményt is láthatod. Örülnénk, ha a képhez rövid kommentet biggyesztenél a Pataki csempékről vagy az otthonukat bemutató cikkről.
Október 16-án, kedden összeszámolunk és kisorsolunk. Sok szerencsét és köszi a megosztást...
/Pataki csempékkel - köztük e "jó reggelt" kollekcióval - élőben a budapesti Diderot Interiorban találkozhattok./


2 megjegyzés:

  1. Bár a játékról már lemaradtam, nem tudom megállni, hogy le ne írjam mennyire örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és erre a cikkre! Gyönyörű házuk van, mindig is ilyenről álmodtam, hogy egyszer én is ilyen meseszép házban élhetek! a csempék is gyönyörűek, a mesterség is nagyon tetszik! reggelenként megnézem az előző bejegyzés képeit, hogy feltöltődjem kicsit általuk!!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Judit,
    lesz még játék, melyben egyedi kézműves termékeket lehet nyerni a vizitkártya rovat szereplőitől. Köszönöm, hogy olvasol és feltöltenek a riportok, képek. Nekem is sok energiát adnak ezek a tehetséges alkotó emberek, a munkáik és otthonaik. üdvözlettel: Böjtös Kinga

    VálaszTörlés