2011. aug. 23.

Kíívánom, hogy legyen még sok ilyen szééép napod…

A blog egy éves szülinapját egy laza nyári csavargással ünnepeltük unokahúgommal, aki a blog technikai felelőse. A káptalantóti piacon – mely tavaly augusztusban a legelső posztként szerepelt – megettünk jó pár házi sütit szép lepukkant bútorok között, majd kis híján megvettünk egy birtokot Mindszentkállán. Robogtunk a tájban és azt kívántuk, hogy ne érjen véget ez a nyár…











5 megjegyzés:

  1. tök jó ez a fülesfotel:) egy ilyet szeretnék az új lakásba:)
    Ez a nyár nektek örökké tartani fog,bizonyság a képek erre:)

    VálaszTörlés
  2. gratulálok, még sok-sok sikeres évet kívánok!

    a ződ ajtajú birtok hirdetésébe én is belebotlottam a minap, s kis híján megvettem... nem az akarat hiányzott :))

    VálaszTörlés
  3. Hol van az a birtok?..csak megnézném a hirdetést...gratulálok a blog szülinapjához..Mindszentkálla pedig egy varázslatos hely...Birtok nélkül is!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Isten éltessen Titeket! Úgy a blogot, mitn Téged!

    VálaszTörlés
  5. Köszi a bíztató sorokat! A blog az öt éve guruló rovathoz képest kicsit késve született meg, de remélem lassan felkerül az összes cikk és a rengeteg lakásbemutató is. Dolgozunk rajta... Szeretném, ha az olvasótábor is folyamatosan gyarapodna, annak ellenére, hogy én magam nem lasszózom a rajongókat, tehát csak az csatlakozik, akit valóban érdekel az ügy. A posztok megosztását és az építő kritikákat mindenkinek köszönöm! A mindszetkállai birtok elérhetősége: pannonudvarhaz@sanet.hu , tel: 30/593-9025 , hivatkozzatok rám.

    VálaszTörlés