2013. aug. 19.

Ezt látni kell.../1.

Nagy örömömre szolgál, hogy immár rendszeresen publikálhatok az "Otthon & kert" magazin "Ezt látni kell" című rovatában, mely nem csak egyszerű turisztikai ajánló. Így egyrészt módom nyílik újra bemutatni régi kedves barátaim lakóhelyét és vállalkozását - amiket évről évre magam is felkeresek, hogy lássam a fejlődést házuk táján - másrészt kultúrális kalandozásaim új állomásairól is tudósíthatok, melyeket valóban mindenkinek látnia kell!
Most az otthon &kert nyári lapszámaiban megjelent anyagaimból mellékelek képeket, azok kedvéért, akik lemaradtak volna az olvasásukról.
"A hallható csend" címmel jelent meg a kisdörgicsei  Sárffy uradalmi vendégházról, Tamás és Katalin kivételes ízléssel berendezett és nagy empátiával működtetett birtokáról egy anyag, melyben az utolsó ottjártamkor elkezdett és azóta befejezett, egyszobás apartmanokat rejtő épületszárny is látható. A birtok nem csak a vendégeknek, de nekem is kifogyhatatlan mennyiségű szépséget nyújt évről évre, miközben komoly erőt merítek a fiatal, kétgyermekes, művészvénájú tulajdonosok elhivatottságából és munkabírásából...












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése